Новости

14 июля 2011

Запрошуємо на навчання

ОГОЛОШЕННЯ          Професійно-технічне училище № 48 м.Новомосковська здійснює підготовку  квал…

23 сентября 2011

Святкуємо День міста

З 24 по 25 вересня у нашому місті пройдуть святкування 435-річчя з дня його заснування та 68-ї річниці з дня визвол…

27 сентября 2011

Наше обурення

Педагогічний та учнівський коллектив ПТУ № 48 м.Новомосковська висловлює обурення щодо негідної поведінки с…

30 сентября 2011

З Днем вчителя!

О, вчителі! Невже ви не втомились  У юні душі сіяти зерно?  Для цього ви на світі і з'явились,  Щоб в учня…

28 ноября 2011

Декада профмайстерності

28 листопада 2011 р. урочистою лінійкою розпочалася декада методичної комісії громадського харчування з профес…

09 декабря 2011

Декада профмайстерності "Мулярів, штукатурів"

12 грудня 2011 р. приймають естафету професій будівельного та енергетичного напрямку. З цього приводу запланова…

Набір учнів за професією “Кухар, кондитер” здійснюється на базі 11 кл., термін навчання 2 роки.

Професійна підготовка—учні вивчають такі теоретичні предмети:

  • Технологія приготування їжі
  • Технологія приготування кондитерських  виробів
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Обладнання підприємств громадського харчування
  • Організація виробництва підприємств громадського харчування
  • Фізіологія харчування, санітарія та гігієна
  • Спеціальне малювання та ліплення
  • Професійно-практична підготовка (виробниче навчання)

1 Курс—Кулінар:

Учні навчаються в лабораторії училища 3 дні на тиждень на протязі навчального року.

Учні самостійно, під керівництвом майстра виробничого навчання, готують страви згідно з навчальною програмою (перші страви, соуси, гарячі страви з м'яса, риби, домашньої птиці, холодні закуски, салати; солодкі страви—желе, муси, самбуки; страви з сиру, круп, макаронних виробів, овочів, картоплі; холодні страви та гарячі напої).

2 Курс—Кондитерське виробництво:

Учні після закінчення 1-го курсу проходять виробничу практику на підприємствах міста, кафе , ресторанах, їдальнях шкіл, дитячих закладах, таборах літнього відпочинку та ін. (4 тижні).

Після закінчення 2-го курсу виробнича практика на підприємствах міста (8 тижнів).

За період навчання учні отримують:

  • стипендію;
  • малозабезпечені отримують матеріальну допомогу протягом всього терміну навчання;
  • заробітну плату в період виробничої практики;

По закінченні навчання учні отримують:

  • Диплом з отриманням професії “Кухар” та “Кондитер” 3-го або 4-го розряду

Обратная связь

Имя отправителя *:
E-mail отправителя *:
Тема письма:
Текст сообщения *:
Код безопасности *:

© ptu48

Создать бесплатный сайт с uCoz