Новости18 мая 2011
Нашому училищу - 45 років!14 июля 2011
Запрошуємо на навчанняОГОЛОШЕННЯ Професійно-технічне училище № 48 м.Новомосковська здійснює підготовку квал… 23 сентября 2011
Святкуємо День містаЗ 24 по 25 вересня у нашому місті пройдуть святкування 435-річчя з дня його заснування та 68-ї річниці з дня визвол… 27 сентября 2011
Наше обуренняПедагогічний та учнівський коллектив ПТУ № 48 м.Новомосковська висловлює обурення щодо негідної поведінки с… 30 сентября 2011
З Днем вчителя!О, вчителі! Невже ви не втомились У юні душі сіяти зерно? Для цього ви на світі і з'явились, Щоб в учня… 28 ноября 2011
Декада профмайстерності28 листопада 2011 р. урочистою лінійкою розпочалася декада методичної комісії громадського харчування з профес… 09 декабря 2011
Декада профмайстерності "Мулярів, штукатурів"12 грудня 2011 р. приймають естафету професій будівельного та енергетичного напрямку. З цього приводу запланова… |
Набір учнів за професією “Кухар” здійснюється на базі 11 кл., термін навчання 2 роки.Професійна підготовка—учні вивчають такі теоретичні предмети:Технологія приготування їжіТоварознавство харчових продуктівОбладнання підприємств громадського харчуванняОрганізація виробництва підприємств громадського харчуванняФізіологія харчування, санітарія та гігієнаСпеціальне малювання та ліпленняНаші досвідчені педагоги та майстри виробничого навчання допоможуть Вам навчитися на професійному рівні:Вести процес механічної кулінарної обробки сировини: овочів, круп, м'ясних і рибних продуктів (промивка, очистка, нарізка овочей та зелені, розморожування м'яса, риби, потрошіння птиці, риби, розробка оселедця, обробка субпродуктів), проводити заправку птиці для варки, смаження, підготовляти рибу частикових порід для термічної обробки.Готувати страви та кулінарні вироби, які вимагають простої кулінарної обробки.Варити картоплю та інші овочі, бобові, макаронні вироби, яйця.Смажити картоплю, овочі, вироби з котлетної маси (овочевої, рибної, м'ясної), оладки, млинці.Запікати овочеві та круп'яні вироби.Проціджувати, протирати, замішувати, подрібнювати, формувати, начиняти вироби.Готувати бутерброди, страви із напівфабрикатів: консервів та концентратів.Виконувати порціювання та роздачу страв масового попиту.Визначати якість готових страв, попереджувати та ліквідувати можливі недоліки.За період навчання учні отримують:
По закінченні навчання учні отримують:
|
Обратная связь |
© ptu48 |